Hallo, ik ben David, initiatiefnemer van verhoogjeveerkracht.be. Jarenlang had ik een druk leven, dat vaak  gepaard ging met stress door innerlijke en externe druk. Tot het mij te veel werd... en het licht bijna uitging...

Het te lang ontkennen van de symptomen van stress, zowel emotioneel als lichamelijk, zorgden ervoor dat op een dag bijna niets meer lukte. Er startte een zoektocht naar herstel, luisteren naar mijn eigen lichaam en evenwicht in het leven. Na de vele cursussen, boeken en studies blijft mijn nieuwsgierigheid naar de fenomenen stress, burn-out en veerkracht nog steeds even groot. 

 

Vanuit de eigen ervaring en de ervaringen die ik had bij bedrijven en bedrijfsleiders waar ik coachte (op andere domeinen), merkte ik soms het onbegrip en het gebrek aan kennis op rond stress, overspanning en burn-out. Dit zorgt vaak voor vertroebelde werkrelaties met als mogelijk gevolg een verlies van talent, ervaring en dus ook veerkracht voor het bedrijf. 

 

Tevens kreeg ik steeds meer de vraag om mensen persoonlijk te begeleiden. Een bijkomende opleiding als stress- en burn-out coach zorgt ervoor dat ik klaar ben om mensen (terug) op weg te helpen en de burn-out als een kostbare levensles te laten zien.

Ik ben ook bevoegd om de VK+ (veerkrachtmeting) en de P3 (palliatief pallet) van Michael Portzky te gebruiken in begeleidingen.  De VK+ is op heden de enige gecertifieerde test die een duidelijkheid beeld geeft van je persoonlijke veerkracht. 

 

Samen met een team van bevlogen zelfstandige coaches, met specialisaties en ervaring op verschillende domeinen van veerkracht en stress, werken we dag na dag aan bewustwording en begeleiding van bedrijven en mensen die  burn-out willen overwinnen en veerkrachtiger in het leven willen staan.

 

Deze site en dit initiatief zijn niet af, maar kaderen in mijn verdere zoektocht op de domeinen van veerkracht, stress en burn-out waar zovelen in deze stresserende tijden nood aan hebben.  

 

Maak kennis met Monica.

 

Wij verwelkomen maar al te graag Monica Shettino in het team van verhoogjeveerkracht.be. Zij zal voor ons trainingen in het Frans, Engels en eventueel zelfs Italiaans verzorgen.

"Thanks to my 15 years of experience as a Project and People Manager in several companies, I learned the importance of a healthy lifestyle, good stress management and a strong resilience to face professional and private challenges and to be able to flourish in his own work and in his private life.
My mission today is to help and support active people to become more resilient and achieve their optimal performance. After several trainings (Certification from the CERDEN Institute in Brussels, Personal Trainer diploma from the NASM (National Academy of Sport) Medicine) Integrative Health Coach diploma from the Integrative Nutrition Institute of New York as well as the Certification of Precision Nutrition (Canada)) I currently focus on private coaching and company workshops around subject such as nutrition , physical activity, sleep and stress management."