Bevraging van de medewerkers

 

U wil graag weten waar u als onderneming minder stress, minder burn-outs en meer veerkracht kan genereren? Dan is het geen slecht idee om uw medewerkers te bevragen op welzijn in de werksituatie. Want wie zich goed voelt op het werk kan zijn veerkracht beter inzetten. En wie zich minder voelt kan de kans krijgen op hulp. Onze enquêtevragen werden opgemaakt aan het hand van de 5 A 's uit de psychosociale risico's, zijnde:  

Arbeidsorganisatie

Arbeidsvoorwaarden 

Arbeidsomstandigheden 

Arbeidsinhoud

Arbeidsverhoudingen

 

Deze thema's kunnen in samenspraak aangevuld worden met modules als:

Covid-19

Sportgewoontes

Voedingspatroon

 

Zo krijgt u een breder beeld op het welzijn en de veerkracht van uw medewerkers.

 

Onze enquêtes zijn steeds (deels) aanpasbaar aan uw wensen en kunnen zowel digitaal (pc, laptop, tablet, smartphone) als op papier worden afgenomen. Bij elke enquête worden ook, inclusief in het pakket, een aantal gesprekken afgenomen van enkele van de geënquêteerde medewerkers. Die bijkomende persoonlijke bevragingen geven een breder beeld en verduidelijking bij de resultaten van onze enquête.

Zo bent u in staat om de sterke- en aandachtspunten binnen uw onderneming te herkennen. Vanuit deze punten kunnen er vervolgens actieplannen gemaakt worden om uw onderneming nog veerkrachtiger naar buiten te laten komen.

 

 

Veerkrachtmeting

Wij kunnen sinds 2022 de Portzky veerkrachtmeting afnemen binnen uw team. Deze gecertifieerde test kan u een overzicht geven van de veerkracht binnen uw bedrijf/team.  Contacteer ons voor meer info en prijzen.

 

Interesse of meer info nodig? Neem hier contact op voor een vrijblijvende afspraak.